11 Augusztus 2014 - Blog - Otthon Epitők ház lakás felújítás
...
  • 2300 Ráckeve
  • +36 20 3880 098
/ Blog
Főoldal » 2014 » Augusztus » 11
603 PRO 11.08.2014 (2)

Quisque tincidunt blandit augue. Curabitur aliquam at orci eget dignissim. Quisque arcu sapien, vulputate ac tempor in, sollicitudin id purus. Phasellus imperdiet scelerisque blandit. Suspendisse placerat tellus vel interdum viverra. Proin tempus imperdiet elit, at condimentum nisi tempor ut. Aliquam venenatis porttitor viverra.

Szobafestés itt

Read more


1139 PRO 11.08.2014 (0)

Szobafestés

Minden épület életében elérkezik a pillanat, amikor a falak felújításra szorulnak. Ilyenkor jön szóba a festés. A szobafestés egy összetett feladat, nem csak arról szól, hogy felkenünk a falra egy újabb festék réteget. Ahhoz, hogy igényesen elkészüljön a festés és hosszú távra széppé tegye az otthonát, a falat megfelelően elő kell készíteni a festéshez és a kivitelezéshez kellő szaktudás és megfelelő anyagok szükségesek.

A szobafestés, lakásfestés kellemetlenségekkel, kényelmetlenséggel járó folyamat. Ezeket a tényezőket, valószínűleg egy tapasztalattal rendelkező szakember képes leginkább a minimumra redukálni. ... Tovább »

Read more


703 PRO 11.08.2014 (0)

Gipszkartonszerelés

Még nem született olyan kőműves mester, aki olyan sima felületet
tudott volna vakolni, mint a gipszkarton tükörsima felülete, különösen nagy felületen.
A sima felület jóval kevesebb utómunkát igényel festés, vagy a végleges d ... Tovább »

Read more


907 PRO 11.08.2014 (0)

Lakásfestés

Először is a falat kell alaposan megvizsgálni. Ha már sokadszor volt festve, kétséges, hogy biztonsággal rákenhetők az újabb fedőrétegek. Még a diszperziós festékeket sem lehet korlátlan rétegszámban egymásra festeni, 4-5-szöri felújításuk után ajánlatos a megvastagodott réteget teljesen levakarni.

... Tovább »

Read more


1034 PRO 11.08.2014 (0)

Belső hideg burkolás falak csempézése 

A csemperagasztó kiválasztását alapvetően befolyásolja a falazat anyaga. Normál, vakolt fal esetén elegendő a standard, fagyálló minőség. Hogy miért nem a "beltéri" ragasztót ajánljuk, annak az oka, hogy egyrészt egyre több a gress-típusú, alacsony vízfelvételű csempe, másrészt az alacsony minőségű ragasztók sajátos ... Tovább »

Read more